Adeline Klam - 'Origami stap voor stap'

Herontdek de Japanse papiervouwkunst

Wie heeft als kind geen hoedjes of bootjes van papier gevouwen? Of misschien heb je je ook aan het wat moeilijkere vouwwerk gewaagd en heb je zin om de draad weer op te nemen? Veel materiaal heb je niet nodig om verrassende dieren of dingen te vervaardigen: met je eigen handen maak je van een stuk papier in een wip een kikker, een kraanvogel, een bloemetje, een huis... Ben je vergeten hoe het moet? Neem gewoon Origami stap voor stap, volg de instructies en de stap-voor-stapfoto's, concentreer je op het vouwen - pure mindfulness - en bekijk verrast het resultaat.

Adeline Klam ontdekte Japans papier in de Verenigde Staten en bracht het mee naar Parijs. Ze raakte zo gepassioneerd door het materiaal dat ze er alle mogelijke ontwerpen mee begon te maken. Op haar blog www.adelineklam.com/blog kun je haar volgen bij haar creatieve ontwerpen.

 

Origami stap voor stap - Adeline Klam - ISBN 9789022331514 - €19,99 - 144 blz. - Paperback - Uitgeverij Manteau

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be