'Brutazur': het doorleefde verhaal van een door vrijheid geobsedeerde vrouw

Voor het eerst krijgt SM een menselijk gezicht in een echt leven

 

'Dit is geen boek over sm, het is veel en veel rijker dan dat. Het is een boek dat toont hoe de verhouding tussen een moeder en een dochter jaren later terugkeert in verhoudingen die op het eerste gezicht niets met liefde, laat staan met moeders te maken hebben. Het is een boek dat toont hoe liefde in staat is vernedering te overstijgen en zelfs om te vormen tot een vorm van genot. Dat de vernederde persoon daarbij subtiel de touwtjes in handen houdt, is geen toeval. Op de werkvloer was de hoofdfiguur daar reeds bijzonder goed in geslaagd, waar zij haar bazen de illusie van het baas zijn liet. Maar dat bracht weinig bevrediging en geen opluchting. Die combinatie kwam er pas toen ze hetzelfde kon doen in haar erotisch leven. Dat ze dit nog later binnen een liefdesverhouding zou ervaren, had ze zelf niet verwacht.’ – Prof. Dr. Paul Verhaeghe

'Yumi heeft alles: schoonheid, rijkdom, liefde. Maar haar geheime verlangen blijft onbevredigd.' - Paul Jambers

Altijd geobsedeerd geweest door een onbevredigbare vrijheidsdrang en op het hoogtepunt van haar carrière in de HR-sector, ontdekt Yumi Ng haar verlangen naar seksuele dominantie. Ze vindt vervulling in de voor haar tot dan toe onbekende SM-wereld, dit alles onder de schuilnaam ‘Brutazur’ én met goedkeuring van haar man.

Het betekent de start van een dubbelleven. Een levenswandel met harde keuzes, soms rauw, soms grappig, maar altijd eerlijk. Yumi laat alle conventies achter zich om haar behoeften in te vullen tot buiten de grenzen van haar huwelijk.

Brutazur is het moedige relaas over het ongewone leven van een jonge, aantrekkelijke vrouw van Chinese afkomst die worstelt met haar verlangens en engagementen, haar blitzcarrière en het onverwachte moederschap.

Brutazur is non-fictie, maar zo doorleefd dat het leest als een zorgvuldig opgebouwde roman. De zweepslagen worden nergens geteld, het verhaal is meer dan SM alleen. Het gaat over dochters en hun moeder, dochters die zelf moeder worden en de onvoorwaardelijke liefde tussen een man en een vrouw. Kortom, voor het eerst krijgt SM een menselijk gezicht in een echt leven.

 

Yumi Ng (1970) is een dochter van Chinese immigranten en groeide op in Antwerpen. Ze studeerde politieke wetenschappen en na een korte passage als freelance reporter koos ze voor een loopbaan in human resources. Als Europees HR-Manager werkte ze voor diverse multinationals en verbleef ze enkele jaren in het buitenland. Recentelijk stapte ze uit de corporate rat race om zich te verdiepen in de Chinese voedingsleer en om zich te wijden aan haar grootste passie: schrijven.

-----------------------------------------------------------------------------

Brutazur | Yumi Ng
ISBN 9789022332139 | € 19,99 | ca. 304 blz. | Paperback
Uitgeverij Manteau
Verschijnt op 5 oktober 2015

-----------------------------------------------------------------------------

 

Ellen Van Tichelt

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be