Bûche komt zo: Jeroen Meus signeert het ideale kerstgeschenk!

Wie in volle eindejaarsgekte nog op zoek is naar een exclusief kerstgeschenk (en misschien ook al uitkijkt naar het dessert), hoeft het niet ver te zoeken. Jeroen Meus schuimt eind december de grootste markten van Vlaanderen af in zijn kerstbûche on wheels en signeert de bestseller Dagelijkse kost 2Koken doet hij zoals steeds mét gezond verstand.

Waar en wanneer een gesigneerd exemplaar bemachtigen, ingepakt in exclusief cadeaupapier?

  • TORHOUT: 20 december van 8u30 tot 12u
  • MECHELEN: 23 december van 8u30 tot 12u
  • LEUVEN - Exlusief- De keuken van Dagelijkse Kost : 24 december van 13u tot 16u
  • BRUGGE: 27 december van 8u30 tot 12u
  • SINT-TRUIDEN: 30 december van 8u30 tot 12u

Er is zelfs gedacht aan wie er niet geraakt, want via http://meussigneert.be/ kunnen ingepakte exemplaren van Dagelijkse Kost 2 rechtstreeks besteld worden. En om er nog een schep bovenop te doen: elk boek zal voorzien zijn van een gesigneerde kaart in een feestelijke enveloppe.

Aanspreekpunt voor interviews en andere aanvragen: Ruth Van Ammel.
ruth.vanammel@wpg.be | 03 285 72 07 of 0494 60 75 76

Over Dagelijkse kost 2

Elke dag weer inspireert Jeroen Meus honderdduizenden mensen met zijn Dagelijkse kost- gerechten. Gerechten zonder franjes, voorbij elke trend of hype. Simpelweg lekker en bereid met gezond verstand. Die rode draad loopt ook doorheen de bestseller Dagelijkse kost 2. 
 

"Eten kan voor mij nooit een hype zijn. Daar voel ik me te nederig voor. Hoe is het mogelijk dat we van de essentie van ons bestaan een trend durven maken? Of claimen het allemaal te weten? Hoe meer ik leer, hoe meer ik weet dat ik nog veel moet leren. Eten moet vooral gekoesterd worden en niet geclaimd. Gerechten zeggen veel over wie we zijn. Worst met rodekool of een lekkere stoverij, dat zijn wíj toch gewoon?" - Uit: Voorwoord Dagelijkse kost 2Jeroen Meus

Voor Dagelijkse kost 2 brengt Jeroen Meus 101 nooit eerder gepubliceerde recepten samen in een prachtig vormgegeven boek, afgewisseld met karakteristieke foto's van Thomas Sweertvaegher en zijn eigen filosofie over voeding, koken en bij uitbreiding het leven. Echte klassiekers, verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades en snelle pasta's: stuk voor stuk klaargemaakt met liefde en passie.

___________________________________________________________
Jeroen Meus, Dagelijkse kost 2
ISBN 9789022334232 | 288 blz. | € 24.99 | Harcover
Uitgegeven bij Manteau
___________________________________________________________

Ruth Van Ammel

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be