Buren - Patrick De Bruyn

Verschijnt op 10 oktober!

Niets is zo moeilijk als een geheim tot in je graf meedragen. Een authentieke De Bruyn. 

Buren - ISBN 9789022330692 - € 21,99 - 286 blz. - paperback - Een uitgave van Manteau - verschijnt op 10 oktober.

Patrick De Bruyn is beschikbaar voor interviews.

Geef me gerust een seintje als er vragen zouden zijn.

vriendelijke groeten,

Tomas heeft het allemaal: een fijn gezin, een topbaan in het bedrijf van zijn schoonvader, genoeg geld voor een fraaie villa, auto’s, reizen, en vooral: genoeg tijd om door te brengen met zijn vrouw Gisèle en zijn kinderen Lianne en Jack.Op een dag herkent hij een man van wie hij weet dat die al vijftien jaar dood is.

Tomas reageert ontzet: als de man nog leeft, is dat een tijdbom onder zijn comfortabele leven.Even later ontmoet hij ook zijn vroegere buurmeisje Kimberley, op wie hij als tiener al dolverliefd was, maar die hij van de ene op de andere dag nooit meer heeft willen terugzien.

Waarom niet? Kimberley wil na vijftien jaar nog steeds een antwoord op die vraag. Tomas wordt geconfronteerd met een verleden dat hij voorgoed had willen vergeten. Maar niets is zo moeilijk als een geheim tot in je graf meedragen.

Vier jaar wachten wordt beloond {...} het is goed dat De Bruyn terug is. - John Vervoort, De Standaard

Patrick De Bruyn is auteur van misdaadromans. Door zijn studies in de bedrijfspsychologie en zijn werkervaring in de personeelsrekrutering heeft hij een zeer goed inzicht gekregen in de menselijke psyche, wat hij uiteraard tentoonspreidt in zijn boeken. Zijn thrillers worden gekenmerkt door een beschrijving van gewone mensen die door het noodlot of door eigen toedoen in een nachtmerrie belanden. Met Dodelijk verlangen won hij de Hercule Poirotprijs.

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be