'Cécile' van Ish Ait Hamou gaat in vierde druk!

Schrijver Pieter Aspe beaamt: "'Cécile' is wereldklasse"

Iets meer dan een maand geleden verscheen het nieuwe boek van Ish Ait Hamou, Cécile. Deze lang verwachte opvolger van zijn debuutroman, Hard hart, is wederom een schot in de roos. Een bezielde roman die jong en oud, lezer en niet-lezer wist te bekoren. In juli gaat Cécile in vierde druk en bereikt daarmee de kaap van 12.000 gedrukte exemplaren

Niet alleen lezers, maar ook collega-schrijvers zijn laaiend enthousiast. Pieter Aspe, bekend van zijn legendarische thrillers met commissaris Van In, sprak zich eerder al lovend uit over Hard hart. Vandaag noemt hij Cécile een roman van "wereldklasse".

 ISBN 9789022330494 | Cécile | 320 blz. | €19,99 | Paperback | Manteau

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be