Charly - Patrick De Bruyn verschijnt op 5 april!

Charly - Patrick De Bruyn verschijnt op 5 april!

Wraak serveer je het best ijskoud!

Vrijdag 4 april 2014 — De comeback van 2014 is er! Charly, de langverwachte nieuwe thriller van Patrick De Bruyn. ISBN 9789022329023 – 21,99 € - 296 blz. – Paperback - uitgave van Manteau

Charly is een meisje van achttien. Ze heeft in haar jeugd vreselijke gebeurtenissen meegemaakt, maar daarmee is ze in het reine. Zegt ze.

Charly en Allison studeren allebei psychologie. Razend knappe Allison staat graag in het middelpunt van de belangstelling, terwijl Charly liever niet opvalt. Op een dag zoekt Allison contact met de engelachtig mooie Charly. Hoewel ze elkaars tegenpolen zijn, vinden ze elkaar in een stoeirerige relatie.

Sven en Melissa wonen sinds kort in hun eigen huis in een rustige verkaveling. Een droom die uitkomt en een paradijs voor hun dochtertje Amanda. Door hun nieuwe huis kunnen ze zich maar weinig uitjes veroorloven, maar op een dag besluiten ze zichzelf te trakteren. Als Melissa in de loop van de avond naar de babysit thuis belt, krijgt ze geen antwoord.

'Betonsterke thriller. Franjeloos geschreven, met goed geoliede dialogen die elk personage een eigen stem geven.' - Knack over Dodelijk Verlangen

'Zenuwslopend spannende boeken' - Het Nieuwsblad

Patrick De Bruyn werd met zijn misdaadromans genomineerd voor de belangrijkste thrillerprijzen in Vlaanderen en Nederland. Met Dodelijk verlangen won hij in 2010 de Hercule Poirotprijs. Vier jaar later is het tienermeisje Charly uit Dodelijk verlangen een jonge vrouw en leren we haar beter kennen in dit gelijknamige boek Charly, dat zeker ook afzonderlijk gelezen kan worden.

Charly - Patrick De Bruyn