'Collage and Keep': het creatieve dagboek dat toont wat voor jou echt belangrijk is

Knip, plak, creëer, speel en verbeeld je leven

In 2015 verscheen in het Verenigd Koninkrijk het prachtige 'Collage and Keep'. Illustratrice en ontwerpster Eleanor Shakespeare bundelde 52 projecten waarmee je je eigen visuele dagboek kan aanleggen. Het boek veroverde intussen al heel wat harten in Frankrijk, Spanje, Hongarije en de Verenigde Staten en heel binnenkort is ook de Nederlandstalige uitgave te bewonderen en te beplakken.

Een doeboekje dat ruimte geeft aan al je gedachten: stap uit je hoofd, kruip in je vingers en kleef jouw leven

Dit boek kan jouw boek worden: vul de pagina's met je gedachten, dromen, herinneringen en ambities. Reis door je eigen wereld, sta stil bij wat je denkt en voelt, en laat je indrukken na. Ontdek een heel nieuwe manier om je gedachten te ordenen, emoties van je af te schrijven en toekomstbeelden vorm te geven. Laat je verrassen door de eenvoudigste maar belangrijkste vragen. Jij bepaalt zelf hoe je te werk gaat: duik er middenin of begin bij het begin, werk de opdrachten een voor een af of doe er enkele tegelijk.

Kortom: knip, plak, creëer, speel en verbeeld je eigen leven. Maar het allerbelangrijkste: beleef plezier aan je ontdekkingsreis!

En vergeet niet om achteraf even terug te bladeren: je zal versteld staan over de weg die je hebt afgelegd.

Eleanor Shakespeare werkt als illustrator en ontwerper in Londen voor onder andere The Telegraph Magazine, Therapy Today en The Baffler. Als specialiste in de fotomontage creëert ze telkens originele combinaties van snuisterijen, kleur, textuur en handgeschreven quotes. Een unieke insteek voor een uniek boek.

---------------------------------------------

Collage and Keep | Eleanor Shakespeare
ISBN 9789022332597 | €14,99 | 112 blz. | Gebonden
Verschenen op 11 mei 2016
Uitgegeven bij Manteau

---------------------------------------------

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be