Coppers schrijft eerste Moordzomer-geschenk

Juni is de maand van het spannende boek. Een nieuwe lading misdaadromans garanderen je een zomer vol huiveringwekkende intriges, meeslepende en spannende plots, meesterlijke suspense en verrassende ontknopingen.

Voor het eerst wordt de Moordzomer ingezet met een gratis kortverhaal. En niet het minste – een exclusief verhaal van Toni Coppers, goed voor een oplage van 40.000 exemplaren.

“Het is een redelijk bloedstollend verhaal, al zeg ik het zelf. Iets helemaal anders dan Liese Meerhout. Een ding weet ik alvast zeker: de man waarover ik schrijf, wil ik zelf liever niet tegenkomen.” (Toni Coppers over Een willekeurige vrouw)

Toni Coppers is inmiddels een vaste waarde in het Vlaamse thrillerlandschap. Zijn achtste thriller, Het laatste oordeel, ging in minder dan een maand tijd in derde druk. Na meerdere nominaties voor de Diamanten Kogel haalde hij zijn eerste grote succes binnen met Dood water, waarvoor hij de Knack Hercule Poirotprijs ontving in 2014. Alsof dat nog niet genoeg was, haalde het boek onlangs ook de longlist van de Gouden Strop. En dan moet de televisiereeks Coppers nog van start gaan...

Je krijgt het Moordzomer-geschenk gratis bij aankoop van Knack vanaf 3 juni.

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be