'Croque a day': de creatieve en gedurfde comeback van een knapperige klassieker

Dit boek maakt van de traditionele ham-kaascroque een culinaire smaaksensatie van formaat

 

Benieuwd naar de verrassende Croque-au-dille, de voedzame Croque-sportif of de luxueuze Lobstercroque? Let's croque-'n-roll!

  • 39 recepten
  • Tientallen inspirerende tips
  • Verleidelijk smeuïge beelden

Associeer je de croque monsieur nog altijd met de snack die hongerige kinderen op vrijdagmiddag uit het vuistje eten voor ze naar de voetbaltraining of de muziekschool gaan? Zie je de croque als een eentonige oplossing is om je oud brood weg te werken?

Think again.

Nico Corbesier en Andy De Brouwer (foodfreaks en uitbaters van restaurant Les Eleveurs in Halle) lieten een frisse wind over de knapperige klassieker waaien en toverden in hun keuken 39 verrassende maar verrukkelijke exemplaren tevoorschijn. Ze bundelden hun gedurfde experimenten in dit boek en het resultaat mag er zijn. Boordevol tips en prachtige beelden: dit boek doet je ongetwijfeld watertanden.

---------------------------------------------------------

Croque a day
ISBN 9789022332184 | €19,99 | 143 blz. | Gebonden
Uitgegeven door Manteau
Verschenen op 16 november

---------------------------------------------------------

Ellen Van Tichelt

 

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be