'Croque a day': de creatieve en gedurfde comeback van een knapperige klassieker

'Croque a day': de creatieve en gedurfde comeback van een knapperige klassieker

Dit boek maakt van de traditionele ham-kaascroque een culinaire smaaksensatie van formaat

Dinsdag 17 november 2015 —  

Benieuwd naar de verrassende Croque-au-dille, de voedzame Croque-sportif of de luxueuze Lobstercroque? Let's croque-'n-roll!

  • 39 recepten
  • Tientallen inspirerende tips
  • Verleidelijk smeuïge beelden

Associeer je de croque monsieur nog altijd met de snack die hongerige kinderen op vrijdagmiddag uit het vuistje eten voor ze naar de voetbaltraining of de muziekschool gaan? Zie je de croque als een eentonige oplossing is om je oud brood weg te werken?

Think again.

Nico Corbesier en Andy De Brouwer (foodfreaks en uitbaters van restaurant Les Eleveurs in Halle) lieten een frisse wind over de knapperige klassieker waaien en toverden in hun keuken 39 verrassende maar verrukkelijke exemplaren tevoorschijn. Ze bundelden hun gedurfde experimenten in dit boek en het resultaat mag er zijn. Boordevol tips en prachtige beelden: dit boek doet je ongetwijfeld watertanden.

---------------------------------------------------------

Croque a day
ISBN 9789022332184 | €19,99 | 143 blz. | Gebonden
Uitgegeven door Manteau
Verschenen op 16 november

---------------------------------------------------------

Cover 'Croque a day'
Nico Corbesier & Andy De Brouwer
Croque-'n-roll
Hitchcroque
Croque Decomposé
Krokanyaki

Published with Prezly