'De blik van Bourlon': een inkijk in het leven van de mens en CEO Hans Bourlon

Inzichtelijke 'tranches de vie' over zijn successen, tegenslagen en menselijke drama's als ondernemer

Donderdag 26 januari 2017 — In De blik van Bourlon gunt de gedreven ondernemer ons met veel gevoel voor humor en zelfrelativering een inkijk in zijn leven als CEO. Tegelijk legt hij raak en precies de Vlaamse ziel van vandaag bloot. Bourlon zoekt al schrijvend waar het echt om draait in het leven en hij schetst hoe hij menselijkheid, zingeving en stilte vindt.

Je ontdekt hoe het er achter de schermen van Studio 100 aan toegaat. Je leest over het succes, de tegenslagen en ook de menselijke drama’s die ondernemen soms met zich meebrengt.

Van het effect van zijn passage in De Slimste Mens ter Wereld, tot overstekende herten en een brief aan het adres van Pieter Bruegel. Dit boek brengt je aan het lachen, bezorgt je een krop in de keel en stemt je tot nadenken.

Voor De blik van Bourlon zijn de beste columns uit de krant De Tijd herwerkt en op een bijzondere manier aan elkaar verbonden via nooit eerder gepubliceerde brieven en verhalen. Randall Casaer maakte er prachtige illustraties bij.

Hans Bourlon is beschikbaar voor interviews, graag een seintje aan Alexandra Cousy (alexandra.cousy@wpg.be) of Ann Janssens (ann.janssens@studio100.be).

-----------------------------------------------------------------

De blik van Bourlon | Hans Bourlon
ISBN 9789022333617 |  blz. 144 | € 19,99 | Paperback
Uitgeverij Manteau
Verschijnt op 8 maart

-----------------------------------------------------------------

hires cover DeBlikVanBourlon
(c) Randal Casaer
(c) Randal Casaer
(c) Randal Casaer
(c) Randall Caesar
Hans Bourlon (c) Thomas Sweertvaegher