de SEKSBIJBEL - Goedele Liekens

Midprice editie van De seksbijbel is beschikbaar!

Woensdag 8 oktober 2014 — Hét boek over seks voor haar en hem. De Seksbijbel is een vuistdik standaardwerk aan een spotprijsje want meer kennis over seks = betere seks!

De seksbijbel - ISBN 9789022330890 - € 17,50 - 786 blz. - paperback, full colour - Een uitgave van Manteau

Goedele Liekens is beschikbaar voor interviews.

Geef me geust een seintje als er vragen zouden zijn.

In dit complete en onmisbare naslagwerk doet Goedele, de bekendste seksuologe van de Lage Landen, uit de doeken hoe je optimaal kunt genieten van seks. De seksbijbel staat vol verrassende  weetjes en tips over standjes, orale seks, seksspelletjes, masturbatie, het orgasme en nog veel meer. Kortom, dit is het leukste en leerzaamste lijfboek over seks voor haar en voor hem. Het doorbreekt de taboes rond de vagina, en weerlegt de misverstanden en fabels over de penis - want meer kennis over seks leidt tot een beter seksleven. En goede seks, dat willen we toch allemaal?

Goedele doorbreekt taboes over seksualiteit. - De standaard

De sekspaus van de Lage Landen. - Metro

Goedele Liekens is tv-presentatrice, klinisch psychologe en seksuologe. Als voorvechtster van een betere seksuele beleving schreef ze Het vaginaboek (2005), Haar penisboek (2006), Ons seksboek (2007), SOS sex (2009), Haar orgasmeboek (2011) en Start to sex (2012). Van haar boeken werden meer dan 250.000 exemplaren verkocht in Vlaanderen en Nederland en ze verschenen tevens in andere talen.

Goedele Liekens presenteert de Nederlandse televisieprogramma's Late Night (RTL 4) en Sex Academy (RTL5). In het voorjaar 2015 is ze te zien op de Britse zender Channel Four.

Auteursfoto High res
Cover high res