'Een goed boek voor slechte ouders' - Dé oplossing voor wie voorlezen ferm vervelend vindt

(Ook geschikt voor goede ouders)

Alle jonge ouders weten: voorlezen aan je kinderen is het mooiste wat er bestaat. Alle eerlijke jonge ouders weten: elke avond voorlezen begint op den duur ferm tegen te steken.

'Aan dit prachtboek heb ik een liefde voor voorlezen, een drang naar volledigheid en een contactverbod met m'n petekind overgehouden.' - Jonas Geirnaert, tv-maker

'Ik heb het voorgelezen en ik moet zeggen, mijn zoontje hing aan mijn lippen, waardoor het voorlezen een pak moeizamer ging.' - Jeroom Snelders, cartoonist

'Een schat aan informatie, vooral over dierenkaka. Eerder een mesthoop aan informatie dus.' - Sarah Vandeursen, Zangeres Kenji Minogue

Een goed boek voor slechte ouders. Met oma Kotelet naar het rusthuis biedt dé oplossing voor wie het voorlezen (bijna) beu is. Want naast een verantwoord verhaal voor uw kind, bevat dit boek ook hopen minder verantwoorde informatie waarvan uw oogappel niets hoeft te weten. Terwijl het kind pret beleeft met de prentjes, beleven de ouders binnenpret met homofiele giraffen, de technieken van seriemoordenaars, varkens met een drankprobleem en de badkamer van Sissi. 

Kortom: voorlezen wordt een feest, uw kinderen komen te weten wat ze moeten weten over rusthuizen en vooral: u heeft morgen weer iets te vertellen aan de koffiemachine.

Iedereen wint, maar vooral uw kind, met dit goed boek voor slechte ouders. En vrees niet: voor goede ouders is het ook niet slecht.

Hanne Vansteenbrugge en Jan Dircksens hebben veel gemeen. Hetzelfde huis, dezelfde job, dezelfde kinderen. Na tien jaar programma's maken voor Woestijnvis en zeven jaar verhalen voorlezen aan bed, was het tijd om zelf een kinderboek te schrijven.

_________________________________________________________________
Hanne Vansteenbrugge en Jan Dircksens, Een goed boek voor slechte ouders. Met oma Kotelet naar het rusthuis
ISBN 978902261879 | € 19,99 | 32 blz. | Gebonden
Uitgeverij Drie
Verschijnt op 27 september 2017
_________________________________________________________________

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be