EET JE BUIK PLAT met het slankedarmdieet - Brenda Watson

Met 14 dagenplan en meer dan 75 recepten

Niemand wil erover spreken. Niemand wil erover nadenken. Maar ons lichaam, en met name onze darmen, krioelt van de bacteriën. Deze bacteriën spelen een vitale rol in onze gezondheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een onevenwicht in deze bacteriënhuishouding de gezonde werking van ons lichaam verstoort, denk maar aan het prikkelbaredarmsyndroom, vermoeidheid en obesitas. Wanneer de bacteriën echter optimaal werken, zijn ze een stimulans voor gewichtsverlies.

Voedingsexperte Brenda Watson is een autoriteit op het gebied van gezonde vertering in de Verenigde Staten. Ze is gespecialiseerd in optimale voeding en vertering en natuurlijke detox- en ontgiftingsmethoden.

EET JE BUIK PLAT met het slankedarmdieet - Brenda Watson - ISBN 9789022330500 - € 19,99 - 320 blz. - Paperback - Een uitgave van Manteau - verschijnt op 26 februari

Brenda Watson is beschikbaar voor interviews via skype of email. Er is een digitale proef beschikbaar.

Geef me gerust een seintje als er vragen zouden zijn.

Brenda Watson wil je vertering optimaliseren, waardoor je gewicht zult verliezen. Ze heeft een eenvoudige methode ontwikkeld om je suikeropname te verminderen. In plaats daarvan zul je meer 'levend' voedsel, magere eiwitten en gezonde vetten eten. Hierdoor zul je niet alleen gewicht verliezen, maar ook je slechtecholesterolgehalte naar beneden halen en andere gezondheidsrisico's verminderen.

Met dit dieet zul je:

  • Minder calorieën opnemen uit voedsel
  • Hongeraanvallen et eetbuien verminderen
  • Minder vet opslaan

Niemand weet meer over je darmen dan Brenda Watson, een van mijn leerkrachten. haar kennis over de werking van darmen en hoe je moet eten, zal je overtuigen. Eet je buik plat zal je leven veranderen. - Suzanne Somers, Amerikaanse actrice en auteur van o.a. vier dieetboeken

 

 

Lies Maes

Marketing assistente Manteau, WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be