'Factor 25': het verhaal van Eva Daeleman over haar zoektocht, twijfels en euforie

Reis mee in het hoofd van een van Vlaanderens leading ladies

 

‘Het gevoel dat Eva in het boek omschrijft, dat reizen anders is dan vakantie en dat het soms hard werken is en vaak grenzen verleggen en jezelf tegenkomen, is voor mij heel herkenbaar.’ - Debbie Pappyn, reisjournalist

Eva Daeleman was 19 toen ze in een hogesnelheidstrein richting mediawereld belandde. Met de lach aan haar gat en haar voeten op de grond. Altijd nieuwsgierig, altijd Eva. Maar na 6 jaar non-stop sporen, sputtert de trein en voelt ze dat het tijd is om afstand te nemen en zichzelf in de ogen te kijken. Dus trekt Eva voor zeven weken naar de andere kant van de wereld. In haar hoofd zou het een sprookje worden met een ‘eind goed, al goed’. Alleen op ontdekking onder de brandende zon en op slippers – met een gevuld hart en een leeg hoofd. De reis van haar leven. Of toch, dat moest het worden.

Factor 25 is het openhartige relaas van Eva’s trip door de bochten van haar ziel, langs de rijstvelden en stranden in Thailand en Vietnam. Een verhaal van twijfels en euforie, van tranen en cocktails.

Factor 25 wordt op woensdag 14 oktober om 20u voorgesteld in Kaffeenini, Antwerpen. Graag je komst bevestigen via pers@wpg.be.

---------------------------------------------------------

Factor 25 | Eva Daeleman
ISBN 9789022332030 | ca. 257 blz. | €19,99 | Paperback
Uitgeverij Manteau
Verschijnt op 16 oktober 2015

---------------------------------------------------------

Alexandra Cousy

WPG Uitgevers

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be