For Girls Only! Het dagboek van Ellen

Het dagboek van Ellen – Hetty van Aar

De grootste nachtmerrie van Yelien, Eline, Ellen, Emma en Kato wordt waarheid, want de ouders van Ellen verhuizen voor een halfjaar naar het buitenland. Ze gaan er in een vluchtelingenkamp werken en Ellen moet mee. Hoe gaan de meisjes dit ooit overleven? Ze kunnen immers geen dag zonder elkaar!

Ellen baalt stevig en laat dat ook merken. Maar op een dag, als ze in de auto op haar moeder wacht, voelt ze dat er iemand naar haar kijkt. Twee donkere ogen gluren door een kiertje van een tent. Die ogen laten haar niet meer los. Ellen gaat op onderzoek en schrijft alles op in haar dagboek.

  • Het dagboek van de For Girls Only!-meisjes biedt je een unieke inkijk in hun emoties en gedachten

  • Al meer dan 300.000 boeken verkocht van de FGO-reeks
     

Over de auteur:

Hetty van Aar is een echte ervaringsdeskundige wat ‘de jeugd van tegenwoordig’ betreft: daar zorgen haar zes kinderen wel voor. Maar ook via de For Girls Only-website staat ze in nauw contact met haar lezers. Al die ervaringen verwerkt Hetty op een onnavolgbare manier in haar boeken.

Over schrijven zegt ze: "Vroeger dacht ik altijd dat verhalen pas echt spannend werden als je er heel veel politie en brandweer in liet komen. Maar tegenwoordig vind ik mijn inspiratie heel dichtbij: in iets wat ik zie, hoor of lees, in mijn eigen gezin of in mensen die ik ontmoet. Voeg daarbij je eigen fantasie en het stoeien met taal, en je krijgt een verhaal."
 

Hetty van Aar | Het dagboek van Ellen | 10+
ISBN 9789022331156 | € 10,99

Camille De Breuck

Stagiaire Marketing & PR

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be