Geef jezelf een boost en Feel Good met de drie nieuwe receptenboekjes van Larousse

Ontdek heerlijk gezonde recepten met boerenkool , trakteer jezelf op een detoxweekje en leer koken met 100% plantaardige eiwitten

Deze week verschijnen de drie nieuwe receptenboekjes in de succesvolle Feel Good-reeks van Larousse. Eerder verschenen in dezelfde reeks 'Power Quinoa, Spelt, Boekweit en Bulgur', 'Power Foods' en 'Power Sapjes en Smoothies': het mooie resultaat van de samenwerking tussen Sophie Dupuis-Gaulier & Dr. Florence Solsona. Voor de nieuwe omnibus werd dit superteam versterkt door Ellen Frémont en Catherine Moreau.

 

Geef jezelf een boost met: Boerenkool, superfood van eigen bodem
Superfood hoeft echt niet van de andere kant van de wereld te komen of buitensporig duur te zijn, het groeit gewoon op onze velden. Het is... boerenkool, of met een hippere Engelse term kale. Groenten zijn gezond maar boerenkool is door zijn nutritionele rijkdom gezond in het kwadraat. En je kunt er echt meer mee bereiden dan stamppot. Receptideeën vind je genoeg in dit Feel Good-boek: smoothie met boerenkool en kokos, boerenkoolsalade met spruitjes, cannelloni met boerenkool en ricotta, gevulde flespompoen met boerenkool en boekweit, quiche met zalm, boerenkool en venkel... Leve de winter, leve de boerenkool!

  • 45 gemakkelijke, originele en gezonde gerechten met de koningin van de bladgroenten, rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten
  • Met nuttige informatie van een voedingsdeskundige

 

Power Bonen, Kikkererwten, Linzen, Kiemen en andere 100% plantaardige eiwitten: wie zegt dat gezond niet lekker is?
Eiwitten vind je in vlees en vis, maar wist je dat er veel plantaardige alternatieven bestaan, die bovendien duurzamer, ecologischer, gezonder en vaak goedkoper zijn? Denk maar aan kikkererwten, linzen, spliterwten, bonen, gekiemde zaden, quinoa, tofoe... En wat doe je ermee? Gewoon een recept uit dit boek kiezen! Linzensoep met kokosmelk en alfalfa, Salade met mungbonen, veldsla en gegrilde tofoe, Bagel met tuinbonenspread, Chili sin carne, Quinoadessert met gedroogd fruit... 50 heerlijk gezonde recepten met 100% groene eiwitten.

De lenteschoonmaak begin je met Feel Good - Detox
Na de feesten wordt het tijd om weer wat gezonder te gaan eten en je lichaam te ontgiften. Dat je je daarom niet hoeft uit te hongeren of vieze drankjes hoeft te drinken, bewijzen de recepten uit Detox: Smoothie met wortel, banaan, appel, vijg en kurkuma, Erwten-komkommersoepje met munt, Chinese koolsalade met mandarijn en granaatappelpitjes, Thaise quinoatabouleh, Courgettespaghetti met avocadocrème. Plan een detoxweekje, verwen je lichaam en je voelt je als herboren, klaar voor het nieuwe jaar.

 

Met gezondheidstips van voedingsdeskundigen, diëtisten en natuurgeneeskundigen

Over de vorige reeks:

'De boekjes zijn net zo mooi als de recepten origineel en aantrekkelijk zijn. Ik kreeg meteen zin om nog meer aandacht aan mijn gezondheid te besteden. Mooi gepresenteerd, duidelijk uitgelegd... Deze boekjes zijn geweldig!' - Koper op Amazon.com

------------------------------------------------------------------------------

Boerenkool, superfood van eigen bodem | Sophie Dupuis-Gaulier & Dr. Florence Solsona
ISBN 9789022331934 | €14,99 | ca. 96 blz. | Paperback met flappen
Uitgegeven door Manteau
Verschijnt op 22 september 2015

Power Bonen, Kikkererwten, Linzen, Kiemen en andere 100% plantaardige eiwitten | Catherine Moreau & Dr. Florence Solsona
ISBN 9789022331941 | €14,99 | ca. 96 blz. | Paperback met flappen
Uitgegeven door Manteau
Verschijnt op 22 september 2015

Detox | Ellen Frémont
ISBN 9789022331958 | €14,99 | ca. 96 blz. | Paperback met flappen
Uitgegeven door Manteau
Verschijnt op 22 september 2015

------------------------------------------------------------------------------

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be