'Gestolen erfgoed': deel twee in de razend spannende trilogie rond Ayesha Ryder

Het langverwachte vervolg op 'Ryder', de Da Vinci Code van het Midden-Oosten

Maandag 16 november 2015 —  

Ayesha Ryder graaft in de gevaarlijkste geheimen van de geschiedenis  waarin ook haar eigen verhaal verborgen ligt.

'Als je een fan bent van mysterie en suspense, dan moet Gestolen erfgoed op je leeslijst! Bedankt, Nick Pengelley, voor alweer een fantastisch avontuur.' – Read Love Blog

'Een opwindende thriller met personages die je alleen maar indrukwekkend kunt vinden. Pengelley heeft een hit te pakken, niet het minst door het schitterende personage Ayesha.' – Fresh Fiction

Tijdens de oorlog van 1812 plunderden Britse troepen het Witte Huis en vertrokken met kostbaarheden die nooit werden teruggevonden. Twee eeuwen later stuit een Londense museumcurator op iets wat zou kunnen leiden naar de verdwenen schatten. Een paar uur laten wordt hij vermoord – en is Ayesha Ryder, een alom gerespecteerde Midden-Oostenexpert, verdachte nummer een.
Is er sprake van een complot? En zo ja, wie zit daar achter? Waarom moet Ayesha verdwijnen en welke rol speelt de zoektocht naar de Ark des Verbonds in dit alles? Terwijl Ayesha de strijd aanbindt met moordenaars en internationale kongsies, komt ze opnieuw oog in oog te staan met de man die haar jaren geleden heeft gemarteld en verkracht.

Nick Pengelley werd geboren in Australië en werkte in binnen- en buitenland als rechtendocent, juridisch adviseur en politiek analist van het Midden-Oosten. Hij woont momenteel in Toronto en schrijft politieke thrillers rond het innemende personage Ayesha Ryder.

De auteur is beschikbaar voor interviews, graag een seintje.

----------------------------------------------------------

Gestolen erfgoed | Nick Pengelley
ISBN 9789022331880 | 335 blz. | €21,99 | Paperback
Uitgegeven door Manteau
Verschijnt op 16 november 2015

----------------------------------------------------------

Cover 'Gestolen erfgoed'
Nick Pengelley (c) New Paramount Studios