Goedele in Duitsland groot succes!

Nu ook Haar Orgasmeboek in het Duits vertaald

In het Nederlands verkocht Goedele al meer dan 250.000 exemplaren, nu is Duitsland aan de beurt! Na de succesvolle release van Haar Vaginaboek en Het Penisboek komt deze zomer ook Haar Orgasmeboek op de Duitse markt. Van Das Vagina-Buch en Das Penis-Buch gingen maar liefst 40.000 exemplaren over de toonbank. Op 11 augustus verschijnt het langverwachte Das Orgasmus-Buch, met als motto: 'Alles kann, nichts muss!'

Dit najaar verschijnt bij Manteau een midprice editie (€17,50) van De seksbijbel, het 800 pagina's dik standaardwerk over seks voor haar en voor hem!

 

Na Nederland verovert de bekendste Vlaamse seksuologe nu ook Duitsland. Het is haar derde boek op rij dat in het Duits vertaald wordt. Inmiddels is Goedele een veel gevraagde 'Sexpertin' in de Duitse pers. Er verschenen al interviews en recensies in Die Welt, Berliner Kurier, Playboy DE en Berliner Zeitung.

Met Das Orgasmus-Buch zal ze zeker niet alleen haar Duitse lezers, maar ook de verkoopcijfers naar een hoogtepunt brengen!

Das Orgasmus-Buch verschijnt op 11 augustus bij Heyne Verlag.

 

 

 

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be