Heerlijke havermout

De hele dag door genieten van dé superfood van eigen bodem

Als je denkt dat de ietwat saaie, klassieke havermoutpap de enige manier is om havermout te eten, dan heb je het grondig mis. Dat havermout meer is dan een ontbijtgraan, ondervind je in dit boek. Het bevat niet alleen koude en warme ontbijtrecepten, zoals originele smoothies, pannenkoeken en wafels, maar ook recepten voor vullende maaltijdsoepen, hartverwarmende stoofpotjes, wokgerechten, pizza en risotto.

Wist je trouwens dat je met havermout ook vleesvervangers kunt maken? Zelfs als vegetariër hoef je je burger of chili dus niet te missen. De recepten zijn niet alleen allemaal veganistisch, maar vaak ook glutenvrij en sojavrij. En door zo weinig mogelijk toegevoegde vetstoffen te gebruiken zijn de gerechten ook nog lief voor je lijn.

-----------------------------------

Heerlijke havermout - Kathy Hester - €19,99 - 168 blz. - paperback - Manteau

Alexandra Cousy

WPG Uitgevers

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be