Het metabolismedieet kookboek - Haylie Pomroy verschijnt op 17 januari

Het langverwachte kookboek bij het metabolismedieet! Meer dan 200 recepten voor succes.

Het gigantische succes van Het metabolismedieet. Slank in 28 dagen is te danken aan de beproefde dieetformule waardoor ook sterren als Jennifer Lopez en Reese Witherspoon overtollige kilo's kwijtraakten. ISBN 9789022328798 - € 19,99 - 288 blz. + fotokatern - paperback - Een uitgave van Manteau

Het kookboek bij Haylie Pomroys bestseller Het Metabolismedieet. Slank in 28 dagen herhaalt de basisprincipes en legt uit hoe je je metabolisme kunt stimuleren om meer en sneller vet te verbranden. Bij dit dieet hoef je geen calorieën te tellen, sterker nog, mag je geen calorieën tellen, maar verbrand je vet door te eten. Door verschillende voedingsgroepen af te wisselen treedt er geen gewenning op in je metabolisme en werkt het op topsnelheid. Dit kookboek bevat meer dan 200 smakelijke en gezonde recepten voor elke fase van het eetplan.

  • Snel resultaat: 10 kilo in 1 maand
  • Veel afwisseling, glutenvrij en met vegetarische opties
  • Op maat van een druk leven: snelle recepten die je in grote hoeveelheden kunt maken en invriezen
  • Geen calorieën tellen
  • Meer dan 200 recepten

Haylie Pomroy verwierf faam als voedingsdeskundige van sterren in Hollywood zoals Jennifer Lopez, Reese Witherspoon en Cher. Ze ontdekte een manier om het metabolisme te stimuleren om sneller te werken en meer vet te verbranden, waardoor ze de bijnaam ‘metabolismegoeroe’ kreeg. Pomroy heeft vier afslankcentra in de Verenigde Staten en is een graag geziene gast in Amerikaanse tvshows en magazines.

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be