Het wisseldieet - Patrick Holford

1 dag vasten, 1 dag gericht eten. Gezond. Gemakkelijk. Efficiënt.

Dit boek vertelt je hoe je snel vet verbrandt en gewicht verliest zonder hongergevoel en zonder je gezondheid op het spel te zetten. ISBN 978 90 223 2980 1 – 12,50 € - 120 blz. – Paperback - Uitgave van Manteau

Wil je snel vet verbranden en gewicht verliezen? Dan is dit wisseldieet iets voor jou. Je combineert ee ndag vasten met een dag gericht eten. Zo houd je je bloedsuikerpsiegel stabiel, waardoor je snoepaanvallen vermijdt en te veel insuline in je systeem. Dit hormoon slaat vet op en werkt veroudering en ziekte in de hand.

Het wisseldieet is ideaal als je geen calorieën wilt tellen en geen afzonderlijke maaltijden voor je gezin wilt bereiden. Het is een gemakkelijke, efficiënte, maar ook gezonde manier om je ideale gewicht te bereiken én te behouden. Ook geschikt voor diabetespatiënten.

In dit boek vind je:

  • een eenvoudige uitleg hoe dit dieet werkt
  • een overzicht van wat je kunt eten en wat je beter vermijdt
  • korte oefensessies om vet te verbranden
  • 21 lekkere recepten

Patrick Holford is een Britse voedingsdeskundige en oprichter van het Institute for Optimum Nutrition, een onafhankelijk opleidingscentrum voor voedingsdeskundigen. Hij schreef meer dan dertig boeken, die in twintig landen werden vertaald. In totaal verkocht hij meer dan een miljoen exemplaren. In Het wisseldieet, het resultaat van zijn jarenlange ervaring, bundelt hij de inzichten van zijn bestsellers.

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be