In Brazilië. De droomfinale van mijn leven - Stijn Umans

Het ultieme WK-avontuur van de allergrootste Rode Duivels-fan en zijn verbeten strijd tegen kanker.

In dit meeslepende boek vertelt Stijn Umans over zijn onvergetelijke avontuur in Brazilië, zowel voor, tijdens als na de matchen van ons nationaal elftal. En ook over zijn kanker. 'Nooit opgeven, altijd voor je droom blijven gaan!' Dat is zijn inspirerende boodschap.

ISBN 9789022330920 - € 17,99 - 223 blz. + fotokatern - paperback - Een uitgave van Manteau i.s.m. Jupiler

Stijn Umans vecht al jaren tegen botkanker en zit in een rolstoel, maar dat houdt hem niet tegen om voluit te gaan voor zijn passie: de Rode Duivels. Het populaire televisieprogramma Iedereen Duivel volgde Stijn twee jaar lang tijdens alle WK-kwalificatiematchen van ons nationaal efltal en ook tijdens zijn vele ziekenhuisbezoeken. En zo vernam Vlaanderen zijn laatste grote droom: het Wereldkampioenschap in Brazilië nog mogen meemaken, om ook daar te supporteren voor zijn helden de Rode Duivels: 'Ik wil hen voorstuwen. Ik wil de twaalfde man zijn.'

Stijn Umans is de oppersupporter van de Rode Duivels. - Het Laatste Nieuws

De beroemdste Rode Duivels-supporter van Vlaanderen. - Het Belang van Limburg

De grootste fan vna onze nationale ploeg. - Dag allemaal

Heel Vlaanderen kon zien hoe verbeten hij tegen zijn kanker strijdt. - De Standaard

Een beklijvend verhaal. - De Morgen

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be