IN MIJN NOPJES - Ellen Kegels

LN|Beanies vierseizoenenboek inclusief poster met basissteken haken en breien!

Na een eerste succesvolle boek Goedgemutst gaat Ellen Kegels er nog een keer voluit voor met de lancering van haar vierseizoenenboek ‘In Mijn Nopjes’. Vanaf nu is haken en breien in elke maand van het jaar mogelijk. Nieuwe herfst- en wintermodellen in 100% alpacawol krijgen het gezelschap van het veelgevraagde patroon van het LN Beanies vest en andere zomerse creaties.

In mijn nopjes - ISBN 9789022330654 - € 19,99 - 144 blz. - paperback - Een uitgave van Manteau - verschijnt op 20 november

Ellen Kegels is beschikbaar voor interviews. Geef me gerust een seintje als je graag een interview of recensie-exemplaar wenst.

 

Het gaat hard voor Ellen Kegels van LN|Knits en haar succesvolle merken LN|Beanies en LN|Andes. Haar pop-upshops worden veel bezocht, haar eerste boek Goedgemutst was een voltreffer en haar collectie breidt zich gestaag uit met prachtige vesten, schattige sokjes, heerlijke plaids, vrolijke zonnehoedjes… Behalve met warme babyalpacawol werkt ze nu ook met biologisch katoen in de allermooiste kleuren. Het goede nieuws is dat je deze nieuwe modelletjes ook nu weer zelf kunt haken of breien dankzij In mijn nopjes.

In mijn nopjes bevat nieuwe herfst- en winterprojecten in 100% alpacawol en prachtige lente- en zomercreaties in fijn katoen. Dit is een echt LN|Beanies-boek voor elk seizoen. Blader door het boek, bekijk de verleidelijke foto’s en je zult niet weten wat je het eerst wilt breien of haken: het populaire LN|Beanies-vest, een hoodie voor de kids, een pomponbeanie met kabels, een strandjurkje of de allerschattigste babysalopette ooit.

Fotografe Griet Hendrickx maakte weer oogstrelende foto’s die je onmiddellijk zin geven om met je haaknaald of breipen aan de slag te gaan.

 

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be