Ish Ait Hamou overtuigt met ‘The Dance of Storytelling’ op TEDx-event in Luxemburg

 

Bekijk onderstaande TEDx-video over de kracht van verhalen in woord en dans.

Op zaterdag 26 september was schrijver, danser en choreograaf Ish Ait Hamou te gast op het internationale TEDx-evenement 'Architecting Happiness', georganiseerd door United Business Institutes Luxemburg. Voor deze unieke gelegenheid werkte hij een performance uit rond de kracht van storytelling. En het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende lezing op choreografie met als toepasselijke titel 'The Dance of Storytelling'.

Ish brengt een TEDx-talk over een thema dat hem na aan het hart ligt: de kracht van verhalen. Verhalen zijn volgens hem in staat om levens te veranderen en zelfs te redden. Ish getuigt ook over de impact van sterke verhalen op zijn eigen leven. De succesvolle choreograaf weet waarover hij spreekt: niet alleen in dans brengt hij verhalen tot uitdrukking, als schrijver heeft hij met Hard hart (2014) en Cécile (2015) al twee bestsellers op zijn naam staan. Intussen verkocht hij al meer dan 20.000 exemplaren van zijn boeken.

TED is een wereldwijde gemeenschap die, over culturen en disciplines heen, streeft naar een grondiger begrip van de wereld. De kern: geloof in de kracht van ideeën om attitudes, levens en uiteindelijk de wereld te veranderen. Het doel is die ideeën te verspreiden door gepassioneerde mensen die een krachtige TED-talk brengen over wat hen drijft. Onafhankelijke TEDx-initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond.

-----------------------------------------------

Alexandra Cousy

WPG Uitgevers

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be