Kaat Bollen - Boek der lusten

Tips en tricks voor een spannender seksleven!

In Boek der Lusten ontrafelt Kaat Bollen de essentie en het belang van passie in ons leven. Ze leert ons hoe we zowel in ons persoonlijk leven als in de slaapkamer meer pit kunnen brengen.

Met jaren praktijkervaring op de teller en de vele verhalen van haar patiënten in haar oren weet Kaat Bollen als geen ander waar het in je seksleven stroef kan lopen. In Boek der Lusten neemt ze je bij de hand en gaat terug naar de essentie van gelukkig zijn: de lust in het leven. Alles hangt aan elkaar vast. Wie zichzelf graag ziet, is in staat haar partner graag te zien, staat ongeremd en gulzig in het leven en kan uiteindelijk haar seksualiteit voluit beleven. Gebaseerd op de grondige kennis van Kaat, zowel op seksueel als op psychologisch gebied, pakt Boek der Lusten het gebrek aan passie in je leven aan. Via kleine oefeningen, verhalen uit de praktijk en concrete info naar het summum van genot en lust.

Kaat Bollen studeerde klinische psychologie en seksuologie aan de KU Leuven. Ze werkt als zelfstandig seksuologe, is seksuologisch consulente voor Pabo, columniste voor het weekblad Nina, schermgezicht in Nederland met Alle dagen seks en was seksuologe van dienst bij Sean Late Night op JIM en In vertrouwen op Vitaya. Eerder publiceerde ze Het schaamhaarboek (2011), Het borstenboek (2012) en Met drie in bed (2013).

Boek der lusten - Kaat Bollen - ISBN 978 90 223 3099 9 – 19,99 € - 303 blz. – Paperback - Uitgeverij Manteau - verschijnt op 22 april

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be