Kaat Bollen - Met drie in bed verschijnt op 12 oktober

Tips & tricks van de seksuologe

In haar nieuwe boek geeft Kaat Bollen een inkijk in haar beroepspraktijk als zelfstandig seksuologe! ISBN 9789002252822 - € 19,95 - 352 blz. - paperback - Een uitgave van Manteau

In Met drie in bed geeft Kaat Bollen een inkijk in haar beroepspraktijk als zelfstandig seksuologe. Boeiende verhalen van haar cliënten worden afgewisseld met deskundige uitleg door Kaat. Ze neemt nooit een blad voor de mond en vertelt over de onderwerpen die zij het vaakst ziet passeren in haar praktijkruimte, zoals de sleur doorbreken, een verschil in libido, pijn bij het vrijen, erectiestoornissen, maar ook porno, masturbatie en bdsm.

Dankzij de vele afwisselende opdrachten is Met drie in bed vooral een doe-boek, waarbij de klemtoon niet op standjes maar op communicatie ligt. Zo leer je jezelf en je partner beter kennen op seksueel vlak, zullen jullie makkelijker samen over seks praten, en het gevolg daarvan laat zich raden: betere seks, met zijn tweetjes!

Kaat Bollen studeerde Psychologie en Seksuologie aan de KU Leuven. Ze werkt als seksuologisch consulente, schrijft columns voor Nina en is tevens bekend als de seksuologe uit de tvprogramma’s Sean late Night op JIM en In vertrouwen op Vitaya. Eerder publiceerde ze Het schaamhaarboek (2011) en Het borstenboek (2012). Kaat is nooit bang om een taboe rond seks te doorbreken én daar tekst en uitleg bij te geven.

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be