Katherine Pancol - MUCHACHAS 2

Auteursbezoek tijdens de boekenbeurs op 9 en 10 november.

Katherine Pancol is te gast op de boekenbeurs op zondag 9 en maandag 10 november. Ze stelt er haar tweede deel voor van de Muchachas-trilogie. Haar vorige dierentrilogie (De gele ogen van de krokodillen, De trage wals van de schildpadden en De eekhoorns huilen op maandag) verkocht 60.000 exemplaren bij ons en is ondertussen vertaald in 27 landen. Muchachas 1 stond meteen op nummer 1 in de Franse bestsellerlijsten.

Katherine Pancol is beschikbaar voor interviews. Geef me gerust een seintje als u graag een interview wenst.

Muchachas 2 - ISBN 9789022330425 - € 19,99 - 295 blz. - paperback - Een uitgave van Manteau

Muchachas 2 - ISBN 9789460414497 - € 15,99 - 295 blz. - E-book - Een uitgave van Manteau

In Muchachas 2 vinden we onze muchachas terug in alle uithoeken van de wereld. Je loopt samen met Hortense over Fifth Avenue in New York. Je leeft mee met de succesvolle maar radeloze Joséphine die niet kan kiezen tussen Londen en Parijs. Je wordt nieuwsgierig naar de getalenteerde Calypso, die haar grootouders in Miami achterliet om de kans van haar leven te grijpen. Je waant je in Tokio, waar Philippe op adem komt.

Het lijkt de muchachas voor de wind te gaan. Maar achter hun glimlach verbergen ze zorgen. Zoé probeert Gaétan op het rechte pad te houden. Joséphine wordt gevolgd door een onbekende man. En ze ontdekt dat haar beste vriendin Shirley verliefd is op Philippe. Shirley wordt verscheurd door haar gevoelens voor Philippe en haar loyaliteit tegenover Joséphine. Hortense en Gary timmeren aan een veelbelovende carrière. De knappe Gary vindt in Calypso, die van Cubaanse origine is, zijn muzikale zielsverwant. En is Hortense zich voldoende bewust van de verborgen agenda's in haar omgeving? Weer volop spanning en intrige in dit tweede deel van Pancols Muchachas.

Allemaal verhalen die je reikhalzend doen uitkijken naar Muchachas 3 (voorjaar 2015)!

Katherine Pancol is geboren in Marokko. Toen ze vijf was, keerde ze met haar ouders terug naar Frankrijk. Ze is moeder van twee kinderen en werkte als lerares en later als journaliste. Nu is ze fulltime romanschrijfster. Het vorige trilogie De gele ogen van de krokodillen, De trage wals van de schildpadden en De eekhoorns huilen op maandag – is een internationale bestseller, van haar boeken werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.  De gele ogen van de krokodillen werd verfilmd en kwam in 2014 in de bioscoop.  

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be