Kattenkwaad - Veronique Puts

Kattenkwaad is een poeslief boek!

Kattenkwaad is een boek dat het hart van elke kattenliefhebber verwarmt. Meeslepend, overlopend van liefde en met een flinke dosis humor. Je zou er zelf van gaan spinnen.

Kattenkwaad - ISBN 9789022330883 - € 19,99 - 160 blz. - paperback met flappen - Een uitgave van Manteau - is verschenen

Veronique Puts is beschikbaar voor interviews. Geef me gerust een seintje als er vragen zouden zijn.

vriendelijke groeten,

Veronique Puts houdt van haar katten en brengt, in haar column Miauwkes, wekelijks verslag uit van hun avonturen. Pernod: de kleine macho die in een oogwenk vernadert in een dramaqueen. En Chatblis: een gedistingeerd meisje dat graag eens op de vuist gaat met straatkatten, zwervertjes en schooiers.

Lezers over Miauwkes:

Een topboek! Een grote aanrader! - Bruna.nl

Eerlijk, grappig: om van te smullen! Een geweldig boek. - Leuke suggesties

Pers over Miauwkes:

Veronique Puts is zo'n schrijfster die, tussen de regels door, kopjes en aaitjes geeft, tot je spint van vrolijkheid. Sven Ornelis - Q-Music

Instant feelgood. - Hilde Sabbe, Het Laatste Nieuws

Vertederend en vol humor... - Christel Van Dyck - Radio 2

Veronique Puts schrijft, schildert en fotografeert. Ze illustreert kranten en boeken in binnen- en buitenland. Ze schreef zeven jeugdboeken en ontving diverse onderscheidingen voor haar werk. Ze is columniste in het meest gelezen weekblad van Vlaanderen: Dag Allemaal.

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be