Leuke tassen naaien

Een nieuwe titel in de reeks Van naaldje tot draadje!

18 vrolijke tassen voor elke gelegenheid!
Eigenlijk heb je nooit een tas te veel, want je hebt er altijd eentje nodig. In dit boek staan 18 verschillende ontwerpen, met zoveel mogelijk variatie in kleur, stijl en materiaal zodat er voor iedereen, beginner of expert, een geschikte tas is.

ISBN 9789022330357 - € 14,99 - 64 blz. - paperback met flappen - Een uitgave van Manteau

 

Eigenlijk heb je nooit een tas te veel, je hebt er altijd eentje nodig: een vrolijke zomertas, een grote stevige boodschappentas, een elegante weekendtas, een make-uptasje, een regenbestendige tas, een tas die perfect past bij die ene jas of jurk...

Het goeie nieuws is dat je ze gewoon zelf kunt naaien danzij de ontwerpen uit Leuke tassen naaien. Kies een mooi stofje, kies een model uit het boek... en in een paar uurtjes heb je je tas. Je kunt natuurlijk hetzelfde model in verschillende kleuren of dessins maken, zo heb je bij elke outfit de gknipte tas. Nu die bijpassende schoenen nog...

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be