Liese Meerhout is gelukkiger dan ooit - tot een seriemoordenaar haar pad kruist

Toni Coppers schrijft met 'De hondenman' de tiende en tegelijk meest indringende Liese Meerhout-thriller

Toni Coppers won in 2014 de Hercule Poirotprijs met Dood water en werd genomineerd voor De Gouden Strop 2015. Het laatste oordeel was een instantbestseller en De vleermuismoorden won de stem van het publiek voor de Hercule Poirotprijs 2015. Op 4 januari werd het startschot gegeven aan de langverwachte verfilming van zijn thrillers in de misdaadreeks 'Coppers' op VTM. Met De hondenman levert Toni Coppers zijn tiende thriller rond Liese Meerhout af - en hoe.

De hondenman wordt op 25 februari voor pers en publiek voorgesteld in Cinema Cartoons (Antwerpen) in aanwezigheid van een deel van de cast van Coppers. Stuur een mailtje naar Ellen Van Tichelt via ellen.vantichelt@wpg.be om uw aanwezigheid te bevestigen, een recensie-exemplaar of een interview aan te vragen.

 

Over De vleermuismoorden:

'Wat is ze écht, Liese Meerhout.' - Cees van Rhienen, Hebban.nl

‘Ik ben Coppers-fan van het eerste uur. Het leuke is ondermeer dat alles wat je leest ook klopt. Ik heb bijvoorbeeld alle adressen gecheckt die in het boek voorkomen. Ze kloppen allemaal behalve één, waar het huisnummer is veranderd.' – Marcel Vanthilt

 

De gloednieuwe misdaadreeks 'Coppers' werd door de pers vol lof onthaald:

'Zelden werd een Vlaamse policier zo stijlvol in beeld gebracht.’ - Cathérine De Kock, De Standaard

Liese moet dieper gaan dan ooit in de jacht op haar eerste seriemoordenaar

Zo zagen we Liese Meerhout nog nooit: een tevreden, ja zelfs gelukkige commissaris die volop aan het verhuizen is. Klaar om aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen. Tot ze een oproep krijgt die een keten van gruwelijke gebeurtenissen in gang zet.

Een vrouw wordt gevonden in het Galgenweel, het uitgestrekte zeilmeer op de Antwerpse Linkeroever. Ze is gewurgd en misbruikt. De zaak wordt nog gruwelijker wanneer de politie ontdekt dat haar hart koelbloedig is verwijderd. Vergelijkbaare misdaden duiken op in Spanje en Duitsland. De moordenaar lijkt ongrijpbaar. Het enige wat hij telkens achterlaat is een sneeuwwitte veer die geheimzinnig naast het lichaam ligt.

Als in haar privéleven een drama plaatsvindt en in Antwerpen een tweede slachtoffer valt, moet Liese Meerhout met haar team op zoek naar een man die ervan geniet te doden. Een geschokte, rouwende Liese Meerhout tast in het duister.

--------------------------------------------------------
De hondenman | Toni Coppers
ISBN 9789022332467 | ca. 320 blz | ca. €21,99
Uitgegeven door Manteau
Verschijnt op 22 februari 2016
--------------------------------------------------------

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be