Lieve van Weddingen - Mijn baby lacht...nu ik nog! verschijnt op 12 oktober

Met tekeningen van Ilah

Je bent net bevallen, wordt bedolven onder de felicitaties en aangespoord om te genieten van ‘de mooiste periode van je leven’. Maar jij voelt het zo niet.... ISBN 9789022329122 - € 17,95 - 176 blz. - paperback - Een uitgave van Manteau

Die roze wolk lijkt verder weg dan ooit, je twijfelt aan alles. Het is de rode draad in de verhalen die therapeute Lieve Van Weddingen regelmatig te horen krijgt in haar praktijk en die haar raken. Mijn baby lacht… nu ik nog! is een boek dat houvast biedt met zijn herkenbare getuigenissen, praktische tips en veel relativeringsvermogen, waarbij geen taboe uit de weg wordt gegaan.

Lieve Van Weddingen is (stief)-moeder van vier kinderen, met een vijfde op komst. Ze heeft een praktijk als gestalttherapeut en is gespecialiseerd in het begeleiden van prille moeders die het even niet meer weten. ‘Mijn baby lacht...nu ik nog!’ is haar eerste boek.

'It takes two to make a child, and a village to raise a child'

Alleen zijn er geen villages meer waar je opgroeit tussen zwangere vrouwen en kinderen, en de ‘stiel’ leert van moeder op dochter. We weten zoveel nu, maar kennen zo weinig van de gewone dingen des levens, zoals kinderen krijgen. We zijn onzeker en veeleisend voor onszelf, want we willen alles perfect doen en dat lukt niet altijd. Dit boek is een aanrader voor iedereen die kinderen wil, heeft, plant of die zwangere of pas bevallen vrouwen in de buurt heeft… want ‘samen bevalt beter’!

Marleen Temmerman, moeder van een zoon en ‘verlosser’ van minstens 15.000 meisjes en vrouwen

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be