Love at first stitch - Tilly Walnes

100% naaiplezier voor beginners en gevorderden

Woensdag 10 september 2014 — In Love at first stitch introduceert Tilly Walnes je in de boeiende wereld van het naaien. Dit is geen boek met pagina's vol dorre theorie of met een ellenlange uitleg van ingewikkelde technieken. Nee, het motto van Tilly is: 'iedereen kan naaien, begin er gewoon aan!'

Trendy rokjes, feestelijke jurken en bloesjes, enthousiast en stap voor stap uitgelegd, met patroonbladen op ware grootte..

ISBN 9789022330067 - € 24,99 - 192 blz. + 3 patroonbladen - paperback, full colour - Een uitgave van Manteau

En na Tilly’s eerste lessen kun je dankzij de duidelijke stap-voor-stapbeschrijving en -foto’s al direct met je naaiproject pronken. Daarna sleept Tilly je gegarandeerd mee naar de volgende ontwerpen.

Wist je dat je met minieme aanpassingen een heel ander kledingstuk kunt maken? Het is fascinerend om te zien hoe je een simpel basisrokje met enkele knopen kunt pimpen tot een trendy ontwerp, of hoe je van een alledaags jurkje een feestjurk kunt maken waarin je zult schitteren.

Tilly Walnes is kledingmaakster en auteur van de populaire naaiblog tillyandthebuttons.com. Ze begon een paar jaar geleden met zelf kleding te naaien en het was liefde op het eerste gezicht. Ze geeft naailessen, ontwerpt zelf patronen en deed mee aan het Britse tv-programma The Great British Sewing Bee. Meer tips, tutorials en inspiratie vind je op tillyandthebuttons.com.

Auteursfoto Tilly Walnes (c) Ellie Smith
Auteursfoto Tilly Walnes (c) Ellie Smith
Auteursfoto Tilly Walnes (c) Ellie Smith