Marcel Vanthilt stelt nieuwe thriller Toni Coppers voor in Antwerpen

Met 'De vleermuismoorden' levert Toni Coppers zijn negende Liese Meerhout-thriller af

 

Beste journalist,

Op 22 september stellen we 'De vleermuismoorden', de nieuwe thriller van Toni Coppers, voor in Antwerpen. Niemand minder dan Marcel Vanthilt zal het boek inleiden in aanwezigheid van een aantal leden van de cast van 'Coppers', de gloednieuwe televisiereeks die binnenkort op VTM te zien zal zijn. Brouwerij Omer Vander Ghinste sponsort het glas.

De feestelijkheden gaan door in Bar Deco (Torfbrug 5, 2000 Antwerpen) en starten om 20u00. De uitnodiging vindt u in de bijlage. Uw aanwezigheid wordt bijzonder op prijs gesteld. Graag verneem ik via [email protected] of u al dan niet aanwezig zult zijn.

Aarzel ook zeker niet om me te contacteren mocht u meer informatie nodig hebben, geïnteresseerd zou zijn in een recensie-exemplaar of een interview met Toni Coppers.

Hartelijke groeten,
Ellen Van Tichelt
PR- en marketingmanager Manteau

 

Hoe stop je een moordenaar die niets meer te verliezen heeft?

'Zijn boeken zijn pareltjes, een absolute aanrader voor de liefhebbers van het betere thrillerwerk.' - Boek.be

'Het zou wel eens kunnen dat Coppers binnenkort, net als Aspe en Deflo, steevast bovenaan de bestsellerlijsten belandt. Dat zou helemaal terecht zijn.' - Misdaadromans.nl

Begin december rijdt een busje Britse zakenlui te pletter tegen een bank. Wanneer de vermeende aanslag een moord blijkt te verdoezelen, krijgt commissaris Liese Meerhout de opdracht de zaak te onderzoeken. Hoofdinspecteur Masson is intussen net terug van zijn reis naar Portugal waar hij een bibliotheek vol vleermuizen bezocht. Niet lang na de crash wordt een rechter vermoord en pleegt iemand een aanslag op Lieses leven. Noodgedwongen duikt ze onder. Naarmate het onderzoek vordert, wordt duidelijk dat Meerhout en Masson te maken hebben met een tegenstrever die niets te verliezen heeft.

Toni Coppers won in 2014 de Hercule Poirotprijs en in 2015 werd hij genomineerd voor De Gouden Strop. Van zijn laatste Liese Meerhout-thriller werden maar liefst 10.000 exemplaren verkocht. In het voorjaar van 2016 lanceert VTM de gloednieuwe reeks 'Coppers', gebaseerd op de thrillers rond Liese Meerhout.

--------------------------------------------------------------------------

De vleermuismoorden | Toni Coppers
ISBN 9789022332061 | € 21,99 | ca. 304 blz. | Paperback
Uitgeverij Manteau
Verschijnt op 22 september 2015

--------------------------------------------------------------------------

de-vleermuismoorden-HR.pdf

PDF - 1.5 Mb

Ellen Van Tichelt

PR- en marketingmanager Manteau, WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be