Menopauzeconsulente Leen Steyaert gidst je stralend door de Internationale dag van de Menopauze

Zondag 18 oktober staat wereldwijd in het teken van de menopauze

‘Hoop jij dat je overgangsklachten vanzelf zullen overgaan? Ik adviseer liever om je actief op te stellen met alle waardevolle tips in dit fantastische boek dat elke vrouw en haar partner zou moeten lezen!’ – Dr. Barbara Havenith, vrouwenarts, Vrouwenpoli Boxmeer Nederland

18 oktober staat wereldwijd in het teken van de menopauze. De bomvolle lezingenagenda die Leen Steyaert, auteur van de bestseller Stralend door de menopauze en de eerste echte menopauzeconsulent, heeft in Vlaanderen én Nederland, bewijst dat de groep vrouwen die momenteel in hun menopauze zit alleen maar groter wordt.

Een volledig herziene editie van Stralend door de menopauze verscheen op 1 oktober.

Sinds de oorspronkelijke uitgave van Stralend door de menopauze in 2011, inspireerde Leen Steyaert al duizenden vrouwen om het taboe te doorbreken rond deze overgangsperiode en de lichamelijke en mentale veranderingen die hiermee gepaard gaan. Ze stelt vrouwen gerust en vertelt hoe je door een gezonde levensstijl en met natuurlijke middelen de klassieke ongemakken kunt vermijden of beperken. Ze brengt bovenal een positief verhaal en benadrukt hoe je van de menopauzejaren kunt leren. Want na je vijftigste staat je een boeiende nieuwe tijd te wachten.

In het boek Stralend door de menopauze vind je:

  • Efficiënte manieren om opvliegers, nachtelijk zweten, stemmings-schommelingen, osteoporose, stress en andere menopauzeklachten tot een minimum te beperken

  • Voedingsadvies gebaseerd op de allernieuwste wetenschappelijke bevindingen

  • Aanbevelingen voor een natuurlijke, jonge uitstraling

  • Doeltreffende energieoefeningen om je zelfvertrouwen te vergrote, positieve emoties te ontwikkelen en je innerlijke rust te bewaren.

10.000 verkochte exemplaren

Stralend door de menopauze ging sinds de oorspronkelijke uitgave in 2011 al meer dan 10.000 keer over de toonbank. Op 1 oktober verschijnt de bestseller van Leen Steyaert opnieuw in een volledig herwerkte en geactualiseerde editie. De auteur specialiseerde zich als nutritioniste aan het Vlaamse Instituut voor Orthomoleculaire Wetenschappen. Intussen heeft ze al meer dan twintig jaar ervaring in de natuurgeneeskunde en mag ze zichzelf Vlaanderens eerste menopauzeconsulente noemen. In samenwerking met ViVes in Kortrijk leidt ze momenteel met andere docenten nieuwe menopauzeconsulenten op. Vanuit een holistische benadering is ze gepassioneerd door alles wat de mens op een natuurlijke manier gezond maakt.

‘Dit boek biedt een waaier aan advies over voeding en vitaliteit, maar gaat ook dieper in op de emotionele aspecten tijdens deze ingrijpende levensfase. Een boek dat alle vrouwen zal boeien.’ – Evelyne Vanderschueren, Orthomoleculair arts

‘Dankzij dit verhelderende boek zullen vrouwen de menopauze niet meer zien als een last, maar als een mooie start vol mogelijkheden.’ – Filip Driessens, Psychotherapeut

Stralend door de menopauze | Leen Steyaert
ISBN 9789002239632 | ca. 288 blz. |€19,99 |paperback
Uitgeverij Manteau
Verschijnt op 1 oktober 2015

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be