Miauwkesdag 2017: Veronique Puts en minister Ben Weyts reiken voor de tweede maal de Miauwkes Award uit!

 

Op de facebookpagina van Veronique Puts en in Dag Allemaal volgen duizenden kattenvrienden het wel en wee van Pernod en Cootje. Om hen samen te brengen en in de bloemetjes te zetten, organiseert Veronique Puts op 26 augustus voor de tweede keer de Miauwkesdag bij Baloise Insurance in Antwerpen. Al na enkele uren waren de 300 tickets het kattenluik uit.

Ben Weyts reikt er de Miauwkes Award uit: een onderscheiding voor de grootste kattenheld van Vlaanderen die in het leven geroepen werd om alle baasjes bewust te maken van het feit dat een huisdier houden een verantwoordelijkheid is die je aangaat voor een heel (katten)leven. 

De Miauwkesdag is tegelijkertijd ook een feestelijk moment om de Kattenkalender 2018 én twee gloednieuwe boeken te lanceren: in Vier poten op één buik en Kat is koning lees je alles over de kleurrijke relatie tussen mens en kat. 

'Veronique Puts is zo'n schrijfster die, tussen de regels door, kopjes en aaitjes geeft, tot je spint van vrolijkheid' - Q-Music

'Steengoed. Geestig maar nooit sentimenteel.' - PlusMagazine

'Instant feelgoed.' - Het Laatste Nieuws

Vier poten op één buik

Pernod, de kater met het gouden hart. Cootje, het kleine, vertederende kattenmeisje, geboren voor het kattenkwaad. Vier poten op één buik is het vijfde boek met avonturen van het meest geliefde kattenduo, bekend van de meest gelezen kattencolumn van België. Duizenden kattenbezitters van over de hele wereld volgen de avonturen van Pernod en Cootje in columns en op sociale media. In dit boek lees je vijftig korte verhalen, aangevuld met memorabele Facebookmomenten. Een boek waarbij iedereen die van katten houdt spontaan gaat spinnen van geluk.

ISBN 9789022334584 | 168 blz. | € 24,99 | Hardcover
Verschijnt op 26 augustus bij Manteau

Kat is koning

Veronique Puts observeert al vele jaren haar eigen huis-, tuin- en keukenkatten en stelt vast: vazen vol bloemen gaan tegen de vlakte, meubels worden aan flarden gereten, maar de liefde blijft altijd bestaanKat is koning: een boek vol tekeningen en inspirational quotes om te lezen en te herlezen én te herlezen!

ISBN 9789022334591 | 192 blz. | € 15 | Paperback
Verschijnt op 26 augustus bij Manteau

Ellen Van Tichelt

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be