'MoodFood' - Goedele Leyssen laat je de invloed van 'food' op je 'mood' & 'body' ontdekken

Luister naar je lichaam en eet jezelf gelukkig!

Dat voeding een effect heeft op je gezondheid wist je waarschijnlijk al, maar besef je ook dat wat je eet bepaalt hoe je je voelt? In MoodFood kom je te weten wat je kan eten om je beter te voelen, zowel fysiek als emotioneel - de lekkere recepten krijg je er in een keer bij.

Heb jij het moeilijk om van de chips of de chocolade af te blijven wanneer je je niet goed voelt? En voel je je daarna meestal nog slechter? Goedele Leyssen had dat ook. Tijdens haar opleiding als holistisch nutritionist ontdekte ze dat je jezelf echter ook gelukkiger kunt eten. Hierdoor kreeg het woord emo-eten een heel andere betekenis voor haar.

In MoodFood vertelt Goedele haar verhaal en deelt ze haar kennis en inzichten. Ze vertelt je meer over de mood-bodyconnectie in het algemeen en focust daarna op specifieke emoties zoals bezorgdheid, angst, boosheid, verdriet en blijdschap. Wat willen deze emoties je eigenlijk vertellen, wat is het effect ervan op je lichaam als je ze negeert en hoe kun je jezelf met slim emomanagment en de juiste foods weer in balans brengen? Hiervoor baseerde ze zich op het systeem van de traditionele Chinese geneeskunde. Met de recepten in dit boek kun je alles meteen in de praktijk omzetten. MoodFood bouwt verder op Goedele’s tweede boek Balans, waarin de focus vooral ligt op het bouwen aan emotionele stabiliteit met behulp van ademhalingsoefeningen, yoga, meditatie en lifestyle.

Goedele Leyssen
Na een carrière als beauty-, health- en wellnessjournaliste werd Goedele Leyssen een veelgevraagd yogateacher. Om haar kennis rond voeding te vergroten startte ze ook met een opleiding als holistisch nutritionist. Ze geeft workshops, lezingen en retreats en is een graag geziene gast op festivals zoals Yogaland, Tomorrowland en het Happinez festival. Goedele houdt ervan om alles wat ze weet in eenvoudige, praktische tips te verpakken die het potentieel hebben om je leven te veranderen. Haar eerste boek Boost werd een bestseller. Boost werd gevolgd door Balans: een boek dat je helpt om je hoofd koel en je leven in evenwicht te houden. Goedele heeft een column in Het Laatste Nieuws en een rubriek in Feeling.

Deze zomer kan je Goedele aan het werk zien op o.a. Tomorrowland (21-23 juli & 28-30 juli), Yogaland Festival (19-20 augustus) en Happinez Festival (NL - 15-17 september).

_________________________________________________
Goedele Leyssen, MoodFood
ISBN 9789022334195 | 328 blz. | € 24.99 | Paperback
Uitgegeven bij Manteau
Verschijnt op 5 september 2017

Ellen Van Tichelt

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be