Must Make - Julie Sohier

Eigen wijze rock-'n-rolljuwelen

Juwelen maken je look af. Ze vertellen wie je bent en waar je voor staat. They make a statement. Ga als fashionista een stapje verder en maak ze dan ook zelf! Julie Sohier laat je in haar boek Must Make. Eigen wijze rock-’n-rolljuwelen zien hoe je dit in stijl doet. Rock-’n-rollringen, stoere kettingen, gedurfde ear cuffs, glamoureuze hangers... volgens de laatste trends.

ISBN 9789022330371 - € 19,99 - 144 blz. - Paperback, full colour - Een uitgave van Manteau

 

Must Make geeft je 30 DIY-tutorials om stap voor stap zelf je eyecatchers te maken en met trots te kunnen zeggen: 'Heb ik zelf gemaakt!' Maak kennis met de basistechnieken van het DIY'en & krijg een hoop inspiratie om zelf een juweel te ontwerpen. Van Ba-bling tot Zip it, the DIY-virus will get you!

Julie Sohier is een creatieve bij. Ze maakt muziek, zingt en ontwikkelt food- en lifestyleconcepten. Geprikkeld door de creatieve vibes in de stad Gent startte ze een lijn van hedendaagse handgemaakte juwelen onder de naam Atelier Pyknic. Geïnspireerd door haar passie voor muziek en design maakt ze edgy rock-’n-rolljuwelen die vrouwelijkheid en stijl uitstralen. Neem een kijkje op www.must-make.com voor haar nieuwste collectie en een aanbod van de juiste materialen.

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be