'Origami stap voor stap' - Met een minimum aan materiaal maak je het mooiste vouwwerk

Wie heeft als kind geen hoedjes of bootjes gevouwen van papier? Of misschien heb je je ook aan wat moeilijker vouwwerk gewaagd en heb je zin om de draad weer op te pikken? Veel materiaal heb je niet nodig om verrassende dieren of dingen te maken: met je eigen handen en van een stuk papier heb je in een wip een kikker, een kraanvogel, een bloemetje, een huis... Ben je vergeten hoe het moet? Neem gewoon Origami stap voor stap, volg de instructies en de stap-voor-stapfoto's, concentreer je op het vouwen - pure mindfulness - en bekijk verrast het resultaat.

 

Origami stap voor stap / Adeline Klam

ISBN 978 90 233 3151 4 - €19,99 - 144 blz - Paperback - Manteau

stephanie.lemmens@wpg.be

 

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be