Persvoorstelling '101 Rozen zonder zorgen' in rozentuin Coloma

Zondag 31 mei om 15u in de rozentuin Coloma te Sint-Pieters Leeuw

Geen enkele tuinplant bloeit zo lang en zo mooi als de roos. Toch zijn veel tuiniers nog altijd bang om rozen te planten. Dat rozen echt niet zoveel kennis en onderhoud vergen als vaak wordt beweerd, bewijst 101 Rozen zonder zorgen van Marcel Vossen en Laurence Machiels. Een must voor elke tuinier die lang en zorgeloos, met een minimum aan onderhoud en op een milieuvriendelijke manier wil genieten van rozen in zijn tuin. 

Het boek wordt officieel voorgesteld op de viering van het 20-jarige bestaan van de internationale rozentuin Coloma en de kunsttentoonstelling 'Verborgen schatten tussen de rozen'.

Topfloristen Françoise Vandonink en Stefan Roosen zetten de kunstwerken letterlijk in de rozen en lichten al een tipje van de sluier over hun werk. Bovendien is dit een unieke gelegenheid om gerenommeerde rozenveredelaars zoals Martin Vissers en Alexander Kordes te horen. Zij zullen een deel van het geheim achter de mooiste rozen van de toekomst onthullen.

Graag nodigen wij u uit op de persvoorstelling van 101 Rozen zonder zorgen op zondag 31 mei om 15u in de rozentuin Coloma te Sint-Pieters Leeuw. Naast het boek, voorzien we voor de pers graag in avant-première een uniek exemplaar van de allernieuwste Coloma roos.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 29 mei via maaike@brandsenses.be.


 

Officiële uitnodiging

PDF - 297 Kb

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be