'Reboot in het park': Elodie Ouedraogo en Wout Verhoeven trainen met jonge mama's in Park Spoor Noord

Op zondag 3 juli organiseren Uitgeverij Drie en Manteau samen met Elodie Ouedraogo en Wout Verhoeven 'Reboot in het park', een laagdrempelige work-out voor jonge mama's die graag meteen beleven hoe je het boek 'Reboot: fit na je zwangerschap' in de praktijk brengt.

Afspraak om 11u in Cargo Zomerbar in Park Spoor Noord (Antwerpen), waar uiteraard ook papa's en supporterende kindjes hartelijk welkom zijn. Na de inspanning ook ontspanning bij een lekkere smoothie en snack uit het boek en voor wie al uitkijkt naar de volgende training: Elodie en Wout signeren na afloop met plezier hun boek aan de boekenstand.

Vergeet je yogamatje niet!

In drie fasen gedurende twaalf weken een sterke, gezonde vrouw worden. Met kind. Dat is het doel van Reboot. Fit na je zwangerschap.

Gekneld tussen babyvet en kapotte buikspieren enerzijds en bulldozers van online fitnesscoaches anderzijds, nam Élodie het heft in eigen handen en stelde ze samen met haar personal coach Wout een programma op om als kakelverse moeder op maat van je nieuwe leven, je oude kracht terug te vinden.

Reboot is een boek op maat van de jonge moeder, door een jonge moeder. Dolgelukkig met die kleine baby, maar ook met een kleinere kledingmaat!

Élodie Ouédraogo (1981) is voormalig topatlete en behaalde in 2008 de zilveren medaille op de Olympische spelen in Peking voor de 4x100m estafette. In 2013 zette ze een punt achter haar carrière als topsporter en ging ze aan de slag bij productiehuis Woestijnvis. Ze is er zowel voor als achter de schermen actief. Elodie beviel in 2015 van haar eerste zoontje, Remus.

Haar beste vriend en personal coach Wout Verhoeven (1988) volgde de opleidingen Lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen. Wout en Élodie leerden elkaar kennen in hun trainingsgroep atletiek. Hij werkt nu als trainer bij Grit en aan het Universitair Sportcentrum KU Leuven. Tot 2015 combineerde hij zijn job met topsport.

--------------------------------------------------------
Reboot. Fit na je zwangerschap
Elodie Ouedraogo & Wout Verhoeven
Uitgeverij DRIE
--------------------------------------------------------

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be