Rechten succesvolle debuut ‘Luckiest Girl Alive’ verkocht aan Manteau

De boeken uit het najaar moeten nog verschijnen, maar Manteau kocht nu al de Nederlandstalige rechten van wat de absolute bestseller van het voorjaar moet worden. Daarmee zijn de vertaalrechten aan 17 landen verkocht.

Uitgever Simon & Schuster heeft in de VS al bijna 200.000 exemplaren van Luckiest Girl Alive verkocht sinds de publicatie in mei. De filmrechten zijn aangekocht door Lionsgate en actrice Reese Witherspoon, die ook al Gone Girl verfilmde, heeft aangekondigd de verfilming van de bestseller te produceren.

In Luckiest Girl Alive volgen we een 28-jarige New Yorkse die een perfect leven lijkt te leven, totdat een donker trauma uit haar verleden weer opduikt. De spannende roman verschijnt eind april 2016 bij Uitgeverij Manteau. Met deze titel bewijst het fonds dat ze nooit stilstaat om haar lezers seizoen na seizoen te verrassen.

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be