'Salades in a jar': dé culinaire hype van het voorjaar

Heerlijke en kleurrijke laagjessalade. Niet op je bord, wel in een doorzichtige glazen pot


Ideaal om mee te nemen, decoratief om te serveren!

Het principe is simpel: in plaats van je salade klaar te maken in een bord, schik je de ingrediënten op creatieve wijze in mooie, gekleurde laagjes in een doorzichtige glazen pot. Het resultaat is verbluffend kleurrijk, heerlijk lekker én praktisch. 
De laagjessalades blijven meerdere dagen knapperig. Neem er een mee naar je werk als originele lunch of verras je vriendinnen met een gevulde bokaal als gezond cadeau.

In Salades in a jar lees en zie je meteen hoe het moet. De foto's en recepten zijn een streling voor het oog én de smaakpapillen.

----------------------------------------------------------------------------------

Salades in a jar | Bérengère Abraham
ISBN 9789022332412 | ca. 96 blz. | ca. €17,50 | Hardcover
Uitgegeven door Manteau
Verschijnt op 15 maart 2016

----------------------------------------------------------------------------------

Ellen Van Tichelt

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be