Save the date! - Koen Crucke legt krullen en vertelt 'Verhalen uit het kapsalon' op 12/9

Save the date! - Koen Crucke legt krullen en vertelt 'Verhalen uit het kapsalon' op 12/9

Donderdag 13 juli 2017 — Koen Crucke is naast begenadigd zanger sinds jaar en dag de bekendste kapper van Vlaanderen en Nederland. In die hoedanigheid mocht hij tal van verhalen én geheimen opvangen. Hij kan er wel een boek over schrijven en doet dat nu ook: op zijn typisch hartelijke en tegelijk speelse manier tekent hij de bijzonderste ontboezemingen uit de kappersstoel op in Verhalen uit het kapsalon.

Dit eerbetoon aan alle kappers en kapsters verschijnt op 12 september bij Manteau en wordt die dag meteen voorgesteld aan de pers in het Stedelijk Museum van Sint-Niklaas. Laat uw kapsel soigneren in een van de prachtige kappersmeubels van weleer die er tentoongesteld worden en interview Koen Crucke over zijn nieuwe boek in de ideale setting.

Welkom op dinsdag 12 september om 11u in het Stedelijk Museum van Sint-Niklaas
Zwijgershoek 14
9100 Sint-Niklaas
Laat zeker weten of u erbij bent via ellen.vanminnebruggen@wpg.be

Hopelijk tot dan!

Koen Crucke begon als jong broekie met een stagecontract in het Genste kapsalon van zijn peter.

‘Toen ik als veertienjarige van school wilde, vond mijn moeder dat ik toch een diploma moest halen, dus stuurde zij mij naar de kappersschool. Ik kon toen niet vermoeden dat ik mijn leven lang kapper zou blijven: eerst als vaste hulp in diverse salons, later werd ik de beroemde Alberto van Samson.’

Het belang van een goeie kapper is niet te onderschatten, weet de Gentse zanger en musicalster.

‘De kapper, da’s je luisterend oor, je psycholoog, je biechtvader en je steun en toeverlaat. Aan hem vertel je de mooiste, lelijkste, meest dramatische, hilarische en ontroerende episodes van je leven.’

U wilt emoties, het leven van alledag, de pijn en het geluk van het zijn? U wilt een streepje erotiek en verboden geluk? Koen Crucke brengt het allemaal in Verhalen uit het kapsalon.

___________________________________________________________
Koen Crucke | Verhalen uit het kapsalon
ISBN 9789022334300 | ca. 176 blz. | €19,99 | Paperback
ISBN 9789460415791 | €12,99 | e-book
Verschijnt op 12 september 2017 bij Manteau

Cover 'Verhalen uit het kapsalon'