Survivor Dogs. Een verborgen vijand - Erin Hunter

Het spannende vervolg op deel 2

In Survivor Dogs leef je als lezer mee met Lucky, een straathond die, doordat een aardbeving zijn wereld overhoop heeft  gehaald, plots moet samenwerken met andere honden.

Lucky en zijn troep vinden een veilig thuis in een bos waar voldoende vers water en voedsel is. Maar al snel blijkt dat een troep wilde honden het bos claimen en hun leider, Alpha, is niet van plan hen daar te dulden. Bella en haar vrienden hebben ondertussen veel bijgeleerd over overleven, en ze willen hun nieuwe thuis niet zonder slag of stoot opgeven. Bella bedenkt een plan, waarin Lucky een grote rol speelt. Ook al wil Lucky zijn eigen weg gaan, toch beseft hij dat hij zijn vrienden eerst uit de nood moet helpen. Hij infiltreert, met gevaar voor eigen leven, in de troep wilde honden. Zijn durf en moed worden op de proef gesteld, en op meer dan een manier, want Lucky moet ook beslissen voor welke troep hij uiteindelijk kiest.

 

  • Het tweede deel van de reeks Survivor Dogs
  • Een internationaal verkoopsucces, door recensenten juichend ontvangen
  • Een nieuwe topreeks van de auteur van Warrior Cats en Seekers

'Tempo, verhaallijn en karakterontwikkeling zijn dik in orde in dit eerste deel van Survivor Dogs en het einde maakt nieuwsgierig naar het vervolg.' - NBD Biblion

'Een heerlijk verhaal vol vaart en spanning, verteld door de ogen van een hond.' - Ketnet Boekentips

Over de auteur:

Erin Hunter is een schrijverscollectief van vier vrouwelijke auteurs, gespecialiseerd in dierenfantasyverhalen. Ze raakten wereldwijd bekend met hun kattenreeks Warrior Cats en schreven daarna Seekers, een reeks over beren. Vertrekkend van ontzettend veel research, slaagt Erin Hunter erin om haar personages, de dieren, bijzonder geloofwaardig weer te geven.

Erin Hunter | Survivor Dogs. Een verborgen vijand | 10+
ISBN 978 90 223 3114 9 | € 14,99

Camille De Breuck

Stagiaire Marketing & PR

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be