Toon Horsten - Merho. Zwart op wit verschijnt op 9 oktober

De geestelijke vader van De Kiekeboes wordt op 24 oktober 65 jaar.

Merho geeft zijn langste interview ooit! Hij blikt terug op zijn kinderjaren, zijn jeugd, zijn leven. Hij neemt ons mee langs de paden die leidden naar succes, en mijdt daarbij ook de mislukkingen niet.

Naar aanleiding van de 65ste verjaardag van Merho gingen Toon Horsten en de schrijver-tekenaar diep in de Ardennen samen aan tafel zitten voor een lang en openhartig gesprek. Centraal in alle gesprekken staat zijn bekendste stripreeks, De Kiekeboes, die van Merho de populairste en bestverkopende auteur van Vlaanderen heeft gemaakt.

Merho geeft niet zomaar het zoveelste interview. Merho. Zwart op wit is het resultaat van een reeks lange en diepgaande gesprekken met een gepassioneerd verteller en tekenaar, geïllustreerd met foto's uit zijn persoonlijke archief. In Merho. Zwart op wit bekent de auteur kleur, het is alles wat u over Merho wilde weten, maar niet durfde te vragen.

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be