Uitnodiging lancering 'Trek je plan op vakantie' - 4 maart, 16u @ Trunk&Co Store Antwerpen

Bedenkers van WASBAR maken de ultieme reisgids voor fans van het DIY-reizen

 

Zin om de wereld te zien? Geen zin om je ‘toerist’ te voelen? Join the club!

Met dit invulboek ga je met de hulp van locals op zoek naar de leukste bezienswaardigheden en vind je de lekkerste restaurantjes, nieuwste winkels en mooiste plekjes! Je komt op plaatsen die pas geopend zijn of in geen enkele reisgids te vinden zijn. 

De meeste reisgidsen zijn tegen dat jij ze koopt alweer verouderd of staan vol met advertenties van grote ketens met veel centen. Dries en Yuri reisden Europa rond om uit te zoeken hoe je nu de écht leuke plekjes vindt. Laat je leiden door de vriendelijke bewoners van de stad of regio die je bezoekt en verzamel herinneringen om nooit meer te vergeten

Dit boek laat je dromen, beschermt je van de meest voorkomende tourist traps en geeft je een goede handleiding om ter plaatse je plan te trekken. In het boek is er ook plaats om instax foto’s te kleven, op het moment zelf. Zo wordt het boek een  creatief werkstuk vol herinneringen, dat leuker en mooier wordt naarmate je het meer gebruikt.

Lancering

Voor  de release van Trek je plan op vakantie sloegen Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde de handen in elkaar met Samsonite. Samsonite host de lancering van het boek op 4 maart in Trunk & Co store, Antwerpen. Houd ook de Facebookpagina van Trek je plan in het oog. Via een online wedstrijd en activaties in boekhandels, maken kopers van het boek kans op een Fujifilm Instax camera of een set reiskoffers van Samsonite t.w.v. € 1.000.

 

TIPS – WEETJES - BUCKETLISTING – FUN – FOTO’S – TO DO’S

Ga eens een luchtje scheppen. Op Ibiza ofzo.

 

Dries Henau (1984) en Yuri Vandenbogaerde (1988) zullen de geschiedenis ingaan als de mannen die hun volk op een aangename en leuke manier leerden wassen. Exit de saaie wassalons met een troosteloze tl-verlichting waar je moedeloos naar een draaiende wasmachine zit te kijken. Hallo, WASBAR! Met dit concept wonnen ze naast Topstarter (VRT) en vele prijzen voor het unieke ontwerp van WASBAR ook “Belgium’s New Brand of the year.”

Sindsdien zijn ze gebeten door het op zoek gaan naar oplossingen voor (niet) alledaagse problemen. Zo leerden ze menig jongelui hoe je kan overleven zonder (al te veel) hulp van mama in Trek je plan in 50 stappen, proberen ze op een ludieke manier ieder’s frustraties wat te minderen met Hou je manieren in 50 stappen en met dit boek helpen ze jou… Wel ja, je plan trekken op vakantie.

------------------------------------------------------------------------------

'Trek je plan op vakantie'
Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde
Verschijnt 24 februari 2016
224 blz
€ 19.99

--------------------------------------------------------------------------

 

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be