'Troebel water': als eerste stand-alone een doorstart voor crimequeen Belinda Aebi

Bij Manteau Crime bijt Belinda Aebi in 2017 de spits af met haar achtste misdaadroman. Troebel water is na het afsluiten van de reeks rond onderzoeksrechter Maud Gelderman een sublieme eerste stand-alone vol pittige plottwists die een nieuw hoofdstuk inluidt in haar carrière.

En dat wordt gevierd: op zaterdag 14 januari 2017 wordt het boek feestelijk voorgesteld in het voormalige gemeentehuis van Temse, centraal gelegen op de Markt. Ook u bent van harte welkom om 14u. Alle praktische details vindt u terug op de uitnodiging hieronder. Graag voor woensdag 11 januari een bevestiging van uw komst via pers@wpg.be.

Met dank aan: Gemeentebestuur Temse, Cultuurcentrum Temse en Standaard Boekhandel

Inspiratie vond Belinda Aebi voor dit boek langs de Schelde in haar thuisbasis Temse.

Kraanbestuurder Jos werkt daar langs de oever aan nieuwe appartementsblokken op de terreinen van de ex-Boelwerf. Elke dag sluit hij ritueel af door vijf minuten met een verrekijker op te gaan in het ongeëvenaarde landschap waarin hij dagelijks werkt. Tot hij op een dag 'iets' opmerkt in het water. Een lijk...

Wat volgt is een bizar onderzoek waarin alle sporen telkens in een doodlopend straatje eindigen. Alles wijst op een tragisch ongeval. Maar is het dat wel?

Als kers op de taart loopt nog tot eind december een unieke fotowedstrijd

Wie de sterkste en best passende kleurenfoto deelt en Belinda Aebi tagt, sleept een gepersonaliseerd exemplaar met die foto als coverbeeld in de wacht. De winnaar wordt tijdens de boekvoorstelling bekend gemaakt en neemt naast een uniek exemplaar ook de volledige backlist van Belinda Aebi mee naar huis.

Over haar vorige misdaadroman Blow-up:

'Met dit boek heeft Aebi zich weer van haar sterkste kant laten zien' - De Perfecte Buren ****

'Het boek heeft een zéér vlotte en aangename schrijfstijl. Vanaf de eerste zin word je meegesleurd in het verhaal.' - Hebban.nl *****

________________________________________________________
Belinda Aebi | Troebel water
ISBN 9789022333174 | 290 blz. | €21,99 | Paperback
Uitgegeven bij Manteau
Verschijnt op 9 januari 2017
________________________________________________________

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be