Tunnel van angst - Pat Van Beirs

Nieuwe thrillerreeks start in het Antwerpen van de jaren 30

Een fascinerend thrillerdebuut van jeugdauteur Pat Van Beirs! ISBN 9789022329580 – 19,99 € - 256 blz. – Paperback - Uitgave van Manteau

Antwerpen, 1933. Albert Einstein staat op de dodenlijst in Duitsland en zoekt asiel in België. Koning Albert I geeft inspecteur Charlie Mooijman de opdracht om de bedenker van de relativiteitstheorie op alle mogelijke manieren te beschermen. Charlie komt een samenzwering op het spoor, maar welke van beide Alberts is nu eigenlijk het doelwit? De geheim agenten van de nazi’s moeten het pad effenen voor de totalitaire dictatuur die Adolf Hitler voor ogen heeft. En dus is niets of niemand meer veilig…

Slaagt Charlie in zijn opdracht? Als koninklijk speurder wordt hij tot het uiterste gedreven. Gelukkig kan hij vertrouwen op zijn FN 9mm Browning, zijn even getalenteerde tweelingbroer Titten en de charmante inbreng van drie Duitse cabaretières, de Berliner Buletten Drei.

Heerlijke personages, zinderende spanning, een betoverend verhaal. Wat een boek, zeg! - Stan Lauryssens

Pat Van Beirs schreef met Tunnel van angst zijn eerste thriller, een 'Antwerpen Noir'. Het schrijversduo Jean-Claude Van Rijckeghem en Pat van Beirs werd tijdens het filmfestival van Cannes 2008 bekroond voor het scenario van de succesfilm Aanrijding in Moscou. Samen schreven ze ook jeugdboeken, o.a. de bekroonde boeken Jonkvrouw (vertaald in vele vreemde talen) en Galgenmeid.

Lies Maes

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be