Uitnodiging Boeklancering Het Merk België

Een onderzoek door Jan Callebaut en Wouter Verschelden

Manteau nodigt u van harte uit op de boeklancering van Het Merk België​, op 26 september 2017 om 10u30 in de Salons van het Voorzitterschap van de Kamer.
Met een inleiding van Siegfried Bracke, Martin Buxant en Rik Torfs.
 

Inschrijven kan via annelies.laureys@wpg.be

In Het Merk België worden de bevindingen uit CrowdPulse, een groot kwalitatief onderzoek door WHY5Research, uitgewerkt door Jan Callebaut en Wouter Verschelden.​ Dit verrassende onderzoek geeft een unieke inkijk in de denkpatronen en diepere associaties die de kiezer vandaag maakt. De rode draad: de Vlaming voelt zich het meeste ‘thuis’ in het huidige België, Franstaligen iets minder en moslims dramatisch minder. Dat heeft grote gevolgen voor de maatschappelijke en politieke toekomst van dit land. In Het Merk België bieden de auteurs inzichten aan en formuleren ze heldere conclusies en vooruitzichten over België.

Annelies Laureys

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be