Uitnodiging 'Kathaai': Hilde Van Malderen lanceert haar verrassende romandebuut

Na een carrière van meer dan tien jaar als voetbaljournaliste, gooit Hilde Van Malderen het roer om: dit najaar lanceert ze haar eerste roman Kathaai

Op 15 september wordt Kathaai feestelijk voorgesteld in De Abt in Gent en ook u bent van harte welkom. Laat zeker weten of u erbij kan zijn via pers@wpg.be

Na een ingrijpende liefdesbreuk vertrekt Marie Margolis halsoverkop op weekend naar Amsterdam met een man die ze nauwelijks kent. Wat begon als een trip onder het motto no strings attached, draait al gauw uit op een driehoeksverhouding waarin Marie flirt met de grenzen van het fatsoen. Langzaam maar zeker vallen de maskers af en blijkt dat ware liefde ook haar vuile kantjes heeft.

Van mijn moeder mocht ik geen alcohol drinken, en zie me hier staan. Dag mama, ben je wel fier op je  dochter? Ik moet haar bellen en zeggen dat de wereld naar de kloten is, dat ik in bed duik met het soort man dat ik volgens haar toch nooit kon krijgen.
Er zat geen ambitie in mijn familie. Ik heb die nu wel. Mijn ambitie vannacht is om voor het eerst een onenightstand te hebben.

Een van de mondigste mediamadammen van Vlaanderen heeft een pen die tegelijk subtiel en trefzeker is. Kathaai is slim en secuur opgebouwd waardoor het verdomd moeilijk is om het verhaal niet in één zittijd te verslinden.

Hilde Van Malderen was meer dan tien jaar een vaste waarde in de voetbaljournalistiek. Ze schreef stukken voor De Morgen en Het Laatste Nieuws en werkte als interviewer voor Sporting Telenet en VTM. In Speelgoed lichtte ze eerder een tipje van de sluier over de coulissen van het topvoetbal. Met haar debuutroman Kathaai gooit ze het over een andere boeg en maakt ze haar kinderdroom waar.

________________________________________________________________
Hilde Van Malderen, Kathaai
ISBN 9789022333402 | € 21,99 (Paperback) | € 14,99 (e-book)
Verschijnt op 8 september 2017 bij Manteau
________________________________________________________________

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be